2011. október 30., vasárnap

Supersonic ionos ultrahangos mélymasszázs - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

Eltávolítja a bőr szennyeződéseit, fehéríti, fiatalítja, lágyítja és puhává varázsolja azt.
Az ultraszónikus rezgés gyorsítja a vér áramlását és javítja a bőr hőfelvevő képességét.
Zsírégető hatás, formálja az alakot.
A Supersonic ionos ultrahangos készülék a kozmetikusok által a szépségápolás terén használt nagyteljesítményű berendezésekhez hasonlóan magas (1MHz) frekvenciájú hanghullámokkal kezeli a testfelületet.
A hanghullámok akár 4-6 cm mélyen is képesek behatolni a kötőszövet alsó rétegeibe, ahol hőt gerjesztenek.
A hő hatására az erek kitáulnak, és felgyolrsul a véráram. A felgyolsult véráram szállítja a sejtek számára szükséges oxigént és tápanyagot, valamint eltávolítja a sejtekben felhalmozódott salakanyagokat.
Az ultrahangos mélymasszírozó által a kötőszövetekben létrehozott hő fellazítja a lerakódott, nehezen oldódó zsírokat, csillapítja a fájdalmat, gyulladásokat, oldja a meszesedést, az izomgörcsöket és felgyorsítja a gyógyulás folyamatát.
Az ultrahangos mélymasszírozó készülék megsokszorozza a kozmetikai- és gyógyhatású krémek hatásfokát, így sokkal látványosabb és gyorsabb eredmény érhető el.
visszaállítja a bőr rugalmasságát, széppé és fiatalossá teszi azt
oldja az izomgörcsöket
a nyirokkeringés intenzívebbé válik
a bőr vízfelvevő képessége nő
eredményes cellulitiszes bőr kezelésére Az ionos kezeléssel a bőr alapos mélytisztítása végezhető. A pórusok összehúzódnak, csökken a pattanások kialakulásának esélye.
Használja arcra, karra, lábra és a test egyéb pontjaira.
Negativ ion hatása:
A negatív ionok segítenek a jobb közérzet elérésében
Modern környezetünkben használt elektromos berendezések,
így a klíma rendszerek, mobiltelefonok, tv,
rádió, számítógép, kompakt fénycső, cigaretta füst
nagymennyiségű pozitív iont bocsájtanak ki, amely a
levegő útján befolyásolja fizikai és érzelmi állapotunkat.
Ha a munkahelyen a negatív ion koncentrációja lecsökken,
a dolgozók fejfájásra, szédülésre, hányingerre,
ingerlékenységre panaszkodnak. Pozitiv ionok
keletkeznek égéskor, elektromos eszközök, szintetikus
anyagok és ruhanemük használatától is. Az emberek átlagosan
idejük 80-90 %-át töltik belső térben, ahol a
levegő minősége rosszabb, mint a szabadban.
A negativ ionok úgynevezett "jó ionok" vagy "boldog
ionok" mert nagymértékben befolyásolják hangulatunkat,
libidónkat, a jóllét érzését. Azt a módot, amelyet
úgy érzünk, mint a vízesések környékén, a
helytetőkön, vagy vihar után a vízparton. A negatív
ionok azok, amelyekre vágyunk. Javítják alvásunkat,
segítik felépülésünket. A belélegzett levegő minősége
az elektromos töltés milyenségétől és az ionok koncentrációjától
függ. Az a környezet, amelyben ma élünk,
sokkal több pozitív ionforrást tartalmaz, mint a múltban,
ezzel felborítva a levegő egyensúlyát.
Javaslat:
Főleg asztma, bronchitis, felső légúti betegségek esetén.
Az ionterápiát széles körben alkalmazzák a világ
számos pontján.
Az 1960-as évektől égési sérüléses betegeknél is
kedvező hatást tapasztaltak.
A lakosság 25 %-a érzékeny az időjárásra. A negatív
ionok hatására a frontérzékenység jelentős mértékben
csökkenhet.
BŐRFESZESÍTÉS, CELLULITKEZELÉS, BŐRMEGÚJÍTÁS
Ultrahangos zsírbontás
Az ultrahangos masszírozó használatakor hármas hatás érvényesül egyidejűleg az ultrahanghullámok kibocsátásának köszönhetően. A készülék finom rezgésekkel bejuttatja az ultrahanghullámokat az epidermiszen (hámszövet) keresztül a bőralatti zsírrétegbe, így aktiválja a bőrsejteket, részben lebontja, ezáltal csökkenti a zsírréteget, fokozza a bőraktivitást. A vibráció továbbá hőképződést is eredményez, ezáltal fokozza a vér és nyirokkeringést, így javítja a bőrsejtek tápanyagellátását, javítja az anyagcserét és szép, egészséges, feszes bőrt biztosít, mert a felgyorsult véráram, a nyirokrendszeren keresztül eltávolítja a zsírsejteket és a salakanyagot. Ezen hatása miatt kiváló cellulitkezelésre is.
Mindenképpen valamilyen krém használata szükséges ! (Ultrahang gél)
Fokozza bármilyen krém, anyag bejutását a kötőszövetek mélyebb rétegeibe
Kúraszerűen ajánljuk, minimum heti háromszor.
MECHANIKAI
Mikromasszázs azáltal jön létre, hogy az ultrahang mechanikus energiája különböző frekvenciájú rezgéseket idéz elő a sejtekben. A mikromasszázs által percenként 1 millió ultrahang hullám hatol a sejtekbe. A kezelt felületen a hanghullámok 2-4 cm mélyen behatolnak a kötőszövet alsó rétegeibe a hatóanyagokkal együtt.
Tehát lazítják a szöveteket, növelik a stimulációt, ezáltal javítva a helyi vér- és nyirokkeringést, fokozva a sejtmetabolizmust, így visszaállítja a bőr rugalmasságát, feszességét, széppé és fiatalossá teszi, megújítja azt.
Az ultrahang-hullámokkal végzett masszírozás jóval hatékonyabb, mint a kézi, mivel mélyebb rétegekben dolgozik.
HŐKÉPZŐDÉS
A különféle rezgések hatására a sejtek súrlódnak. A súrlódás mindig hőképződéssel jár. A hő hatására kitágulnak az erek, a véráram felgyorsul (több oxigén jut el a sejtekhez). A hőképződés által emelkedik a szövetek hőmérséklete, fokozódik a vérkeringés, nyirokkeringés és gyorsul a sejtanyagcsere.
A kötőszövetekben létrehozott hő egyrészt fellazítja a lerakodott, nehezen oldódó zsírokat, másrészt csillapítja a fájdalmat, gyulladásokat, oldja a meszesedést, az izomgörcsöket és felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat.
Biokémiai
Az ultrahang-hullámok fokozzák a katalitikus folyamatokat, gyorsítják a sejtmobilizációt, a PH értéket bázikus irányba terelik, hogy növeljék a sejtfal átjárhatóságát és elősegítsék pl. a tápanyagok vagy gyógyszerek könnyebb felszívódását.
A kezelt felületen a hanghullámok 2-4 cm mélyen behatolnak a kötőszövet alsó rétegeibe a hatóanyagokkal együtt. Megnövelve ezáltal a bőrápoló kozmetikumok hatásfokát is, így a bőr sokkal szebbé, fiatalabbá válik.
ULTRAHANG TERÁPIA
Az ultrahang nagyon erőteljes és hatékony melegítő eszköz.
Hangként a kötőszöveten keresztül terjed, fokozatosan abszorbeálódik és felhevíti azt. Az ultrahang energiának a kötőszöveteken keresztül történő terjedése főleg két tényezőtől függ : A kötőszövet érintkező felületén a biológiai média és az ultrahang-energia visszatükröződésének abszorpciójától. Egy egész csont körülbelül tízszer annyi energiát képes elnyelni, mint a csont melletti izomzat. Következésképpen, az ultrahang a lágy kötőszövetek súlyos tömegével takart izületekben a leghatékonyabb mélységben melegítő eszköznek tekinthető, úgy a csípőizület, mint a muskuloskeletális sérelmek és betegségek kezelésénél. A gyógyászati ultrahang hevítő és masszírozó hatása elősegíti a vérkeringést és csökkenti az ödémat, duzzanatokat és a fájdalmat.
Ultrahangot terápiás gyógyszereknek a testbe való bevezetésére is fel lehet használni. Ezt a módszert phonophoresis-nek nevezik, melynek révén a testbe ultrahang energia segítségével különböző anyagokat lehet bevezetni.
A legtöbb sérülés és gyengélkedés során, valamint a gyógyulási periódusban az alkalmazott ultrahang terápia ciklusa napi 2-3 alkalommal 5-10 perces kezelésre terjed ki. Ez meglepetésként hat mindazok számára akik eddig heti 2 vagy 3 alkalommal való klinikai kezeléshez voltak hozzászokva. Ez természetesen kapcsolatban van a költségtényezőkkel és az ügyfél által leginkább előnyben részesített módszerrel. Egy normális ultrahang kezelés napi 2 - 4 alkalommal 3 -10 percig tart.
Forrás: www. wellmed. hu



Jelenlegi ára: 8 990 Ft

Az aukció vége: 2011-11-16 23:32
. Supersonic ionos ultrahangos mélymasszázs - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

Fontos