2011. szeptember 29., csütörtök

Fóton 2+2 lakásos, többgenerációs családi ház... - Jelenlegi ára: 42 900 000 Ft

Eladó Fóton 2+2 lakásos, többgenerációs családi ház! TULAJDONOSTÓL
Ez egy hagyományos hirdetésindító szöveg, de az igazság, hogy a házat fiatal, nőkedvelő, sikeres férfiak igényeit figyelembe véve építettük!
A kétszintes (alsó szint 82nm, felső szint 36nm) fő épület mellett a különálló épületben két vendégszoba (21nm és 23nm). Ezzel a kialakítással számos funkció betöltéséhez ideális a helyszín, fiatal, muzulmán férfiak például külön helyiségben "tárolhatják" feleségeiket, ha azok nem jönnek ki jól egymással. Tehetségük és lelkességük alapján osztályozhatják is őket, a kevésbé ügyes lányok kisebb szobát kapnak, ezáltal egészséges versenyhelyzet is teremthető. Büntetés céljára a vendégház pincéjét javaslom, eredeti funkciója bortárolás, de - mint tudjuk - a Koran tiltja az alkoholfogyasztást.
Ha a gépjárműpark tárolására nem lenne elég a 24nm-es, automata kapus garázs, néhány ősfa elpusztításával a telken lehet még helyet találni, 995 négyzetméter elég sok potenciált rejt magában, csak a greenpeace-aktivistákat kell ártalmatlanná tenni.
Amennyiben a leendő vásárló szeret nagyvilági fogadásokat rendezni, a 165nm-es antikolt térkő burkolatú teraszon kiélheti szenvedélyét, de ugye mindannyian tudjuk, hogy ez valójában házibulit jelent, csak a felsőbb szociális osztályban élők szeretnek mindennek hangzatos neveket adni. Bevallhatjuk, hogy egy korábbi házibuli nyomainak eltűntetése volt a felújítás célja, de nem kell aggódni, a holttesteket máshol ástuk el. A telken ásásra csak a 7500 literes, agrofilteres esővízgyűjtő elhelyezésekor került sor, lehetőleg ne építsünk gyermekünknek játékot az automata öntözőrendszer műanyagcsöveiből, később még hasznos lehet.
A ház lelkes, fiatal, humánerőforrás-piaci vállalkozók számára is ideális, hiszen a kitűnő infrastruktúra (300m-en belül található bölcsöde, óvoda, iskola, valamint postahivatal) mellett a beépített extrák is elősegítik a színvonalas ügyfélkezelést. A 4 lakásos kaputelefon lehetővé teszi, hogy minden helyiségből külön tudjanak vendégeket fogadni, mindegyikben külön fürdőszoba áll rendelkezésre (a higiénia a szakmában mindennél fontosabb ugye), a csodás terasz és kert pedig kitűnő filmforgatási lehetőségeket rejt magában. Itt érdemes figyelembe venni Budapest gyors megközelíthetőségét. Nem utolsó szempont, hogy 1 percnyi sétára található egy 2 kisbolt, ha a vendégek megéheznének, de komolyabb igények (testápoló, masszázsolaj, törlőkendő) kielégítése is gyorsan megoldható, alig pár km-re található egy éjjel-nappali hipermarket, de azért ne mondjuk a kliensünknek, hogy a legkisebb is számít, még félreérti és fizetés nélkül távozik, ebben a nyugodt városban pedig hamar szemet szúr egy autós üldözés. Persze vannak helyzetek, amikor sietni kell, ezért 2 elektromos kapu biztosítja a gyors be- és kijutást, a közbiztonság viszont kimondottan jó, úgyhogy legyünk körültekintőek!
Ha valaki azonban csak nyugodt, békés, meghitt otthonra vágyik a belvárostól fél órányi autóútra, és netán szeretné, ha édesanyja/anyósa is a családhoz közel élne (a borpincéből meghitt emlékezőhelyet lehet kialakítani a hamvak tárolására, ha mégsem szeretnénk vele élni), vagy kedves párja önállósodási szándékainak teret adó otthont keres ("igen édesem, szuper ötlet egy szolárium/szépségszalon/műkörömstúdió, abból úgyis túl kevés van"), esetleg felcseperedő gyermekeit szeretné biztos közelségben tartani, mielőtt az a legális drogok áldozatává válna, ne habozzon, hívjon bátran!
Paraméterek:
1 év Teljeskörü garancia beköltözéstől számítva
telekterület 995nm
2 + 2 fél lakásos, több generációs családi ház, "A" energiabesorolással
Alsó lakás (bruttó nm82nm) : 2 szoba + előtér + konyha + étkező + fürdő + wc
Felső lakás (bruttó nm36nm) : amerikai konyhás nappali + hálószoba + fürdő + wc
Garázs (bruttó nm24nm)
Vendégszoba1 (bruttó nm21nm) : szoba + fürdő wc-vel
Vendégszoba2 (bruttó nm23nm) : szoba + fürdő wc-vel
165nm antikolt terasz
összesen 186nm
Minden lakáshoz saját karán tartozik, minden közmű almérőkkel szerelve
2 elektromos kapu
elektromos garázsajtó
4 lakásos kaputelefon
24 órás térfigyelőkamerák mely a rögzítés mellett a világ bármely pontjáról akár 1 telefonnal nézhető
lakásonkénti riasztó
rozsdamentes feljáró a felső lakásba
7500 literes agrofilteres esővízgyüjtő
automata öntözőrendszer elöl (hátul előkészítve)
gyűrűskút
2000000 értékű beépített konyha és fürdőszobabútorok gépekkel együtt.



Jelenlegi ára: 42 900 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-18 00:59
. Fóton 2+2 lakásos, többgenerációs családi ház... - Jelenlegi ára: 42 900 000 Ft

Fontos