2011. július 28., csütörtök

Szerb Antal: A harmadik torony - Jelenlegi ára: 1 995 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A harmadik toronyA könyv listaára: 2290 Ft. Leírás:
Szerb Antal 1936-os itáliai útinaplója önálló kötet formájában első ízben jelenik meg az idei Ünnepi Könyvhét alkalmából. A csevegő hangon megírt frappáns miniesszékből összeálló olaszországi mozaik annak az utazásnak a közvetlen, szubjektív lenyomata, amelynek emlékanyagából végül megszületett az Utas és holdvilág (200519234) című regény. Szerb Antal a tőle megszokott kedéllyel, szellemes humorral és - bár nem hivalkodóan fitogtatott, de minden sorából visszacsengő - lenyűgöző kultúrtörténeti ismeretek birtokában kalauzol végig bennünket Velencétől Bolognáig Észak-Itália városain. Nem tudok rájönni, mi volt itt előbb, a víz vagy a ház. Gondolom a víz: de hogy lehet az, hogy a víz éppen ott kezdődik, ahol a ház véget ér? A látszat az, hogy előbb megépítették az utcát, azután beleeresztették a vizet - kacsint ránk Velencében diákos huncutsággal az író. De míg hasonló modorban varázsolja elénk Itália ezerféle hangulatát, olykor komor színeket is kever a palettára. 1936-ban járunk, az olasz politika termése sokkal mérgezőbb gyümölcsöt hajtott már Németországban ahhoz, hogy erről megfeledkezhetne egy igazi européer: Igen, tudom, az olasz gyermekien lelkes nép, de azért mégsem tudom megérteni, hogy bírják ezt, ezt az állandó, szünet nélküli lelkesedést, ezt a közboldogságot. Hisz ez oly rettenetes lehet, mint üdvözültnek lenni... És ez volt egykor Bresciai Arnold, ez volt egykor Cola di Rienzi, ez volt egykor Silvio Pellico, ez volt egykor Garibaldi népe, a carbonarók, a klasszikus lázadók és elégedetlenek hazája? - sóhajt fel Szerb Antal a fascio uralta kényszeres közboldogság láttán. A mű tehát remek bedekker és helyzetelemzés, az olasz táj, az olasz néplélek és a harmincas évek politikai légköre iránt érdeklődőknek egyaránt ajánlható, letehetetlen könyv, melyet Martin Hürlimann svájci fotográfus korabeli fotói illusztrálnak. A szerkesztői utószóval ellátott kötetet széles körben érdemes ajánlani. ISBN: 978-963-14-2568-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 995 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 23:55
. Szerb Antal: A harmadik torony - Jelenlegi ára: 1 995 Ft

Fontos